Långdag

Filip har personalmöte ikväll. Det blev en lång dag. Men vi försöker underhålla oss så bra det går.

Först på schemat stod bakning.

 

 

Sen tog vi en två timmar lång skogsprommenad.

 

 

 

Avslutet fick bli en ridtur hos grannen. Bilderna blev inte så rättvisa. Alida var über lycklig!

 

av Emilie
18:11, Tisdag 16 Oktober 2012 - kommentarer (4)
Taggar - höst Alida moselag
Spiskåpan

I över ett år har vi väntat på att rörmockaren ska komma så att vi kan bygga igen köket. Han skulle dra om lite rör. När han väl kom, för två veckor sedan, drog han inte om rören. Vi löste det på annat sätt. Ingen idé att tjura. Nu är väggen igenbyggd och spiskåpan uppe.

Visst har jag sagt att min pappa är fantastisk!? Utan honom hade det här huset inte varit hälften så bra! Han var här i helgen och satte upp kåpan. Nu ska det härdas i några veckor för att sedan putsas om målas.

Därmed är nu det sista "smutsprojektet" gjort. Det som återstår är mest bara lite småfix.

 

Stort tack till världens bästa pappa och inte minst världens bästa morfar som även tog Skruttan på lördagkvällen så vi, jag och Flippen, fick gå på date. TACK!!!!

av Emilie
20:25, Torsdag 4 Oktober 2012 - kommentarer (1)
Taggar - renovering Huset
Vattenfärgspremiär

Idag testade vi vattenfärger för första gången.

Och finaste Ebba testade tofsar för första gången.

Bra dag!

av Emilie
20:18, Onsdag 3 Oktober 2012 - kommentarer (1)
Taggar - Alida elliot
Redig grillfest

På en av vändorna vi var nere i småland blev vi bjudna på grillfest. Riktig grillfest. Det var mammas och pappas granne som bjudit in allt folk i bygden. Han hade varit ute och knipt ett vildsvin och offrat ett av sina lamm. Sjukt smaskigt. Tom världens kräsnaste tjej, Skruttan, var toknöjd. Hon satt och sög på sitt vildsvin en bra stund!

 

 

 

av Emilie
23:11, Onsdag 26 September 2012 - kommentarer (1)
Skansen

Vi har haft en mkt fin sommar. Mest blev det ju, inte helt otippat, bygg. En del småland och andra småutflykter han vi dock med. Tiden har dock inte alls räckt till att sitta vid datorn. Den har fått stå orörd. Tänkte dock visa små guldkorn från sommaren. Ett fint minne är den soliga dagen fick på Skansen med finaste vännerna.

 

 

 

 

 

 

 

 

av Emilie
22:50, Onsdag 26 September 2012 - kommentarer (0)
Taggar - Alida sommar elliot
Tid

Jag hinner inte. Renoverar, klipper gräs, syr odrar på löpande band, är mamma, är fru. Just det... sen var jag höggravid oxå. Men snart så.

av Emilie
21:03, Onsdag 29 Augusti 2012 - kommentarer (3)
På minisemester

Vi fick för oss att lämna renovering och smuts. Vi behövde lite semester. Perfekt då att åka ner till härliga småland. Perfekt även att min syster för en vecka sedan födde världens finsate lille Harald och att Alfred fyller 2 år imorgon. Idag har vi ägnat dagn åt att fira och njuta av familj och fint väder.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Lycka att få vara med bästaste kusinerna!

Tänk om småland legat i Uppsala. Va nice det hade vart.

av Filip
22:37, Lördag 4 Augusti 2012 - kommentarer (7)
Svalkande renoveringspaus

Helt ensamma på Edabadet. Oh the joy!

 

av Emilie
19:21, Torsdag 2 Augusti 2012 - kommentarer (1)
Taggar - bad Alida sommar
Europakonferensen 2012

Jag slås återigen av en enorm tacksamhet. Kan det vara så att jag är medlem i världens bästa församling!? Veckan som gått har vi mestadels hängt på Europakonferensen. Jag har ansvarat för lovsången på barnmötena. Tiden jag inte spenderat i barntältet har vi gått på fantastiska möten, träffat fina vänner, åkt karusell och mkt mer. Älskar min kyrka och älskar dig Jesus. TACK!

 

 

av Emilie
22:36, Lördag 28 Juli 2012 - kommentarer (1)
Smålandsdagar

Efter Nyhem åkte Filip hem för att jobba. Jag och Skruttan passade på att få några dagar med mormor och morfar. Luft värd har jag varit. Men vad gör det när hon är i så gott sällskap!?

 

 

 

 

 

 

 

 

Då vi inte fick något vidare väder längtar vi ner igen. Fast det hade vi säkert gjort ändå. Hoppas kunna åka ner ett gäng gånger till.

Men nu är vi hemma hos pappa. MYSIGT! Han har varit saknad! På tisdag börjar han sin semester. Då blir det hårt slit i en vecka. Vi vill bli färdiga med huset innan bebisen föds...

av Emilie
19:56, Lördag 30 Juni 2012 - kommentarer (2)
Taggar - småland sommar
« 
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • ...
 • 56
 •  »
  Logga In