Nära...

12 dagar över. 17 är max i Uppsala. Snart....!! Kan omöjligt begripa att det ligger en liten männsika i magen. Just nu känns det mer som en stor fis. Jag och Filip har nästan gett upp tanken på att det någonsin kommer komma en bebis. Man var så laddad ett bra tag där i början. Nu har det liksom runnit ur en. Så nära men ändå så långt borta!

 

Men visst vet jag att det är snart slut. Det märks på hela kroppen. Otympligare än någonsin. Svullna ögon. Ser ungefär lika illa som bilden ovan. Prinskorvsfingrar och tår. Kommer knappt i varken skor el kläder längre. Nästintill konstanta sammandragningar mm.

 

Träffade en fd kollega häromdagen. Han tittade på mig, skrattade högt och frågade om det inte var "tvillingar där inne". Kanske inte det roligaste att höra när man känner sig stor som ett hus. Smidig kille!

Nåja. Snart över. Ska bli skönt att få tillbaka något av sin gamla kropp. Bara tanken på att vakna utan att må illa känns överväldigande. Att det dessutom komme rligga en bebis jämte begriper jag inte överhuvudtaget. Det får jag ta sen...

av Emilie
23:36, Lördag 8 Januari 2011
Taggar - gravid
5 kommentarer

Vet hur det känns med svullnad och diverse krämpor! Förstår också att det är svårt att gå och vara laddad och peppad när man får vänta så länge. Men snart så. :) Och har du tur tillhör du dem som får tillbaka en skapligt normal kropp snabbt och kan vara i farten som vanligt snart efter förlossningen.

Ulrika - 23:43, Lördag 8 Januari 2011.

Åh! Fina Em, förstår att det känns som att vänta för evigt när man gått över. Det ska bli så spännande att träffa lilla krabaten när den behagar komma... Snart hoppas jag :)

Jag fick höra häromdagen btw: "Hur många? En, två, tre, fyra...?"
Det var inte heller så kul ;)

smäm - 00:21, Söndag 9 Januari 2011.

Tappra DU!! som strävar på med magen. Men snart! !!
Blir det maxtid så är det ju redan dan före dan före dan före dan före DAN

Farmor snart - 08:37, Söndag 9 Januari 2011.

Kämpa på, du är duktig. Snart är lillen ute. Tror det blir en pojk!

Eva - 10:01, Måndag 10 Januari 2011.

ooo.. vet hur det känns.. fast ändå inte. Min kom ju 2 dagar för tidigt. Så det måste bara vara sjuukt jobbigt å vänta. Man vill bara föda i det läget.
Massa lycka til :)

Julia - 20:26, Måndag 10 Januari 2011.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In